Navaljni najavio da će tužiti Peskova

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 17:47

Navaljni najavio da će tužiti Peskova

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni najavio je danas da će tužiti portparola Kremlja Dmitrija Peskova.

On je zatraži da se navodni dokazi o njegovom radu sa CIA javno objave.

"Ako vlasti, u ime kojih Peskov govori, imaju dokaze o besmislicama o kojima govori, onda je to stvar ruske državne bezbednosti i zahtevam da se ti dokazi objave", napisao je Navaljni u svom blogu, preneo je AP.

Portparol Kremlja rekao je ranije danas novinarima da su tvrdnje Navaljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da iza njegovog navodnog trovanja stoji predsednik Rusije Vladimir Putin, neprihvatljive, neosnovane i uvredljive, ali da on može slobodno da se vrati u Rusiju.

"Nije da on radi sa zapadnim obaveštajnim agencijama, već zapadne obaveštajne agencije rade sa njim. U stvari, postoje informacije o tome i mogu da preciziram da stručnjaci Centralne obaveštajne agencije SAD rade sa njim", rekao je Peskov, preneo je TAS S.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAVALJNI NAJAVIO TUŽBU PROTIV PESKOVA Traži da se objave navodini dokazi o njegovom radu sa CIA

Izvor: Blic, 02.Okt.2020, 00:30

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni najavio je danas da će tužiti portparola Kremlja Dmitrija Peskova i zatražio da se navodni dokazi o njegovom radu sa CIA javno objave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.