Naučnici prekinuli izbor direktora Vinče

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučnici prekinuli izbor direktora Vinče

Grupa naučnika sa Instituta za nuklearne nauke "Vinča" protestom je prekinula sednicu Upravnog odbora (UO) na kojoj je trebalo da se odlučuje o izboru novog vršioca dužnosti direktora, iskazujući tako revolt što UO ranije nije uvažio mišljenje struke po ovom pitanju, saznaje Danas. Članak Naučnici prekinuli izbor direktora Vinče se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitef: Od raspada do želje za ljubavlju

Izvor: Danas, 30.Avg.2019

Niz iznenađenja, zanimljivih informacija, specijalna gošća, konceptualna umetnica Fia Menar, te provokativni spot koji je predstavljen na drugoj, centralnoj konferenciji povodom 53. Bitefa, održanoj u četvrtak u Skupštini grada, naglo je prekinula vest o smrti srpskog i francuskog akademika Vladimira...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.