Naučni skup Balkan Art Forum 2015 na Fakultetu umetnosti

Izvor: Studnel.com, 07.Okt.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučni skup Balkan Art Forum 2015 na Fakultetu umetnosti

Tema ovogodišnjeg skupa je Umetnost i kultura danas: kriza u umetnosti – umetnost u krizi. Ovaj skup ima za cilj da okupi umetnike, pedagoge, istraživače i teoretičare koji bi idejama, rezultatima i dostignućima svojih istraživanja podstakli umetničko stvaralaštvo, praksu i naučna istraživanja u oblasti umetnosti.
Ove godine na skupu u okviru umetničkog programa 9. oktobra nastupiće kompozitori Gregori Mertl i Dragan Tomić. Početak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << zakazan za 20 sati u koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti.
Prvi naučni skup BARTF bio je održan 2013. i bio je posvećen generalnoj problematici značaja kulture i umetnosti. Tema drugog naučnog skupa, koji je održan prošle godine i koji je približio kulturu savremenom društvu, bila je Duh vremena i problemi interpretacije. Detaljnije informacije o ovogodišnjoj manifestaciji možete naći na sajtu Fakulteta umetnosti.

balkanartfakultet umetnosti niskompozitor

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.