Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2023, 17:02

Naučna konferencija "Nauka u funkciji odbrane" na Vojnoj akademiji

Naučna konferencija vojnih nauka "VojNa 2023" sa temom "Nauka u funkciji odbrane" otvorena je danas na Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane. Dvodnevna konferencija okuplja više desetina eksperata i naučnih radnika iz oblasti vojnih, društvenih, prirodnih i tehničko-tehnoloških nauka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počela naučna konferencija „Nauka u funkciji odbrane“ na Vojnoj akademiji

Izvor: Danas, 16.Maj.2023

Naučna dvodnevna konferencija vojnih nauka „VojNa 2023” o temi "Nauka u funkciji odbrane" otvorena je danas na Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane, a okuplja više desetina eksperata i naučnih radnika iz oblasti vojnih, društvenih, prirodnih i tehničko-tehnoloških nauka, saopštilo je Ministarstvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.