Natprosečno toplo u Srbiji: RHMZ objavio prognozu za danas

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 09:02

Natprosečno toplo u Srbiji: RHMZ objavio prognozu za danas

U većem delu Srbije danas će, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Samo će se ujutru i pre podne na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje zadržati oblačno, mestimično sa kišom.

Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 10 do 14 steopeni Celzijusa. U Beogradu umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Najniža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temperatura od 3 do 5, najviša oko 13 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u sledećih sedam dana biti natprosečno toplo za ovo doba godine, umereno do potpuno oblačno, sa čestom pojavom kiše, a sneg se očekuje samo na visokim planinama.

U petak i subotu u košavskom području vetrovito sa jakim i olujnim jugoistočnim vetrom. U nedelju naoblačenje i zahladjenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom i pojačanim severozapadnim vetrom. Uveče i tokom noći ka ponedeljku, uz pad temperature, sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima.

Početkom sledeće nedelje oblačno i hladno vreme sa snegom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.