„National Geographic“ отпустио и последњег новинара у редакцији

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 11:24

„National Geographic“ отпустио и последњег новинара у редакцији

Часопис „Нешенел џиографик“ (National Geographic) је отпустио и последњег новинара у редакцији, пише ЦНН. Фото: Танјуг/Jon Kroll/National Geographic via AP Нејасно је колико је запослених добило отказ током последње рунде отпуштања, али до тог потеза је дошло након што је матична компанија „Волт Дизни“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << отпустила хиљаде људи у својим фирмама.
Портпарол магазина, који је на крају 2022. године имао више од 1,7 милиона претплатника, у изјави за америчку телевизију навео је да ће „National Geographic“ наставити да објављује месечна издања.
„Промене које се односе на запослене, неће променити нашу способност да обављамо свој посао, већ ће нам дати више могућности да испричамо различите приче“, рекао је портпарол. Додао је да је „свака инсинуација да ће недавне промене негативно утицати на часопис, или на његов квалитет, једноставно нетачна“.
Вест о отпуштањима објављена је на Твитеру, када су новинари о томе обавестили своје пратиоце. „Данас је мој последњи дан у „Нешенел џиографику“, твитовао је Мајкл Грешко.
Међутим, портпарол листа је рекао да је могуће да је реч о запосленима који су раније отпуштени и којима је ово последња недеља у компанији.
Ponovo se nadvio dim nad delovima SAD usled požara u Kanadi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „National Geographic“ отпустио и последњег новинара у редакцији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.