Nataši Kovačević nagrada za herojski čin

Izvor: B92, 17.Dec.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataši Kovačević nagrada za herojski čin

Srpska asocijacija menadžera dodelila je godišnje nagrade – nagrada za herojski čin otišla je u ruke košarkašice Nataše Kovačević.

Na istom mestu, u svečanom ali opuštenom ambijentu našli su se poslovni ljudi, predstavnici mnogih kompanija i države.

Laskava titula menadžera 2015. ove godine pripala je predstavniku kompanije NCR Vladanu Živanoviću, a kompaniju Telenor proglašena je najboljim poslodavcem godine.

Na drugom mesto našao se Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Turk, koji je na čelu VIP-a, dok je na trećem Nebojša Mandić iz kompanije DHL

“Ja mislim da je jako važno da mi moramo da proširimo svest da svi moraju da urade nešto za društvo”, navodi ministarka privrede Kori Udovički.

Novina među nagradama menadžera uvedena prošle godine je nagrada za lični herojski čin. Ove godine otišla je u ruke košarkašice Nataše Kovačević

“Nagrada nosi naziv lični herojski čin iako se ja ne osećam kao heroj zbog povratka na parket, jednostavno sam se vratila onome što volim, ali svakako će mi ova nagrada predstavljati podstrek za budućnost”, kaže Nataša Kovačević.

Na svečanosti je uručeno još 20 nagrada u 12 kategorija radi unapređenja poslovnog okruženja i menadžerske struke, kao i obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja i bolji život građana.

Za regionalni projekat godine nagradu je ponela I&F Meken grupa, Srđana Šapera.

“Ponosan sam što je moja kompanija kao srpska kompanija dobila nagradu za regionalni projekat i misilm da je to ono čega treba da ima sve više u budućnosti”, ističe Šaper.

Novinarki RTS-a Vesni Damjanić uručena je nagrada za promociju privrednih tema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.