Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević - heroina sporta i života

Na Zlatiboru je održan Međunarodni festival sportskog filma, na kome je predstavljeno više od 50 naslova iz 22 zemlje sveta. Na ovom festivalu svetsku pretpremijeru imao je i film "Skok", posvećen Nataši Kovačević - "heorini sporta i života".

Naime, ova mlada devojka, čija je borba uzor mnogim ljudima širom Srbije, dobitnica je priznanja "Heroina sporta i života".

Neposredno pre prikazivanja filma "Skok", Nataša se družila sa zlatiborskim mališanima, a svi oni su dobili na dar njenu autobiografsku knjigu "Koraci".

Deca su zauzvrat čitala motivaocine poruke, koje su sastavili inspirisani upravo Natašom Kovačević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo priznanje za Natašu Kovačević

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2018

Srpskoj košarkašici Nataši Kovačević danas je na Medjunarodnom festivalu sportskog filma na Zlatiboru uručeno specijalno priznanje "Heroina sporta i života"...Na svečanosti su prikazani i kadrovi nezavršenog dokumentarnog filma o njenom životu koji se zove "Skok", čija se premijera očekuje...

Nastavak na Sportske.net...

Završen Medjunarodni festival sportskog filma na Zlatiboru (VIDEO)

Izvor: Beta, 10.Jun.2018

Film "250 stepenika" Vladimira Kurčubića proglašen je za najbolje ostvarenje na sedmom Medjunarodnom festivalu sportskog filma koji je sinoć završen na Zlatiboru.Tročlani stručni žiri je nagradu dodelio filmu posvećenom jugoslovenskoj juniorskoj košarkaškoj reprezentaciji koja je, predvodjena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.