Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2021, 09:53

Nataša Kampuš 15 godina poslije: Priklopil obožavao Hiltera

BEČ - Petnaest godina poslije uspješnog bjekstva iz ralja otmičara, koji je osam godina držao u podrumu, Nataša Kampuš kaže da je njen otmičar Volfgang Priklopil obožavao Adolfa Hiltera i da je želio da se osjeća kao što su se osjećale žrtve Trećeg rajha.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"OBOŽAVAO JE HITLERA" Nataša je pre 15 godina pobegla od monstruma Prikopila, koji je 8 godina držao zatočenu: Stalno me je PONIŽAVAO

Izvor: Blic, 03.Avg.2021

Petnaest godina posle uspešnog bekstva iz ralja otmičara, koji je osam godina držao u podrumu, Nataša Kampuš kaže da je njen otmičar Volfgang Priklopil obožavao Adolfa Hiltera i da je želeo da se oseća kao što su se osećale žrtve Trećeg rajha.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.