Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena rasprava o izvještaju Anketnog odbora

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je nakon redovne pauze raspravom o izvještaju Anketnog odbora s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića.

U nastavku sjednice biće razmatran i izvještaj o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za 2017. godinu, Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Republike Srpske za period 2017. godinu, te izvještaj Komisije za koncesije Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Srpske o radu i finansijski izvještaj za 2017. godinu.

Pred poslanicima su i izvještaj Ombudsmana za djecu za 2017. godinu, izvještaj o rezultatima aktivnosti Institucije ombudsmana za ljudska prava BiH za 2017. godinu i informacija o odlukama o pomilovanju u prošloj godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stevandić: Stradanje mladića ne smije biti povod za targetiranje i političke obračune

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2018

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da je od početka parlamentarnih rasprava o stradanju Davida Dragičevića bilo jasno da će svako ko nije saglasan sa nametnutom konstrukcijom biti prozivan kao neprijatelj, saučesnik i optužen da je učestvovao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.