Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena potraga za djevojkom koja je nestala u Sani (FOTO)

PRIJEDOR - Pripadnici specijalizovane jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom Teritorijalne vatrogasne jedinice /TVJ/ Prijedor i policijski službenici jedinice za podršku Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor jutros su nastavili potragu za maloljetnom djevojkom /1999/ koja je u nedjelju, 5. marta, upala u rijeku Sanu sa splava nedaleko od gradskog mosta.

Komandir TVJ Prijedor Nebojša Miljuš potvrdio je Srni da će potraga biti nastavljena istim trasama kao i juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << , oko splava i nizvodno, gdje bi trebalo da se sastanu sa vatrogascima iz Novog Grada.

Miljuš je istakao da su uslovi za potragu loši zbog kiše i visokog vodostaja rijeke Sane.

Na licu mjesta jutros su i policijski službenici CJB Prijedor i pripadnici jedinice za podršku koji su, prema potvrdi portparola Centra Zvezdane Alendarević, aktivno uključeni u potragu za nestalom djevojkom u priobalnom području.

Potraga za djevojkom traje sa prekidima od nedjelje u 2.10 časova, kada je prijavljeno da je jedno maloljetno lice upalo sa splava u Prijedoru u rijeku Sanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.