Nastavljena obnova Zemunskog keja

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena obnova Zemunskog keja

Radovi na obnovi bedema Zemunskog keja, koji se izvode zajedničkim ulaganjem opštine Zemun, gradskog Sekretarijata za komunalne i stambene poslove i ‘’Beogradvoda’’, su nastavljeni.

Sanacija obaloutvrde u prvih nekoliko meseci odvijala se pod vodom, a radovi su podrazumevali pripremu kompletnog terena za popločavanje budućeg pristaništa. Nasipanjem, ravnanjem, betoniranjem i označavanjem krajnjih tačaka dokle će se prostirati obaloutvrda, završena je prva faza radova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Buduće pristanište sa popločanim šetalištem, prostiraće se u dužini od 450 metara, na potezu između restorana "Šaran” i restorana "Venecija”.

Povezane vesti: Zemunski kej u novom ruhu do kraja godine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.