Nastavljena gradnja saobraćajnice u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2010, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena gradnja saobraćajnice u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA -

Radovi na rekonstrukciji najvažnije gradske saobraćajnice u Sremskoj Mitrovici, u pravcu Laćarka, nastavljeni su nakon pauze koja je zbog nedostatka sredstava trajala nekoliko godina, izjavio je danas Tanjugu direktor Direkcije za izgradnju grada Bojan Gavrić.

On je rekao da je rekonstrukcija saobraćajnice, koja je deo puta R-103, trenutno najveća infrastrukturna investicija u gradu, vredna više od milion evra.

Sredstva su obezbeđena iz kredita Međunarodne banke za obnovu i razvoj, putem Nacionalnog investicionog plana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

REKONSTRUKCIJA FABRIKE VODE KOD KRUŠEVCA

Izvor: Kurir, 08.Okt.2010, 08:37

KRUŠEVAC - Potpisivanjem ugovora sa direktorima pet javnih preduzeća o isporuci vode ispunjeni su svi uslovi da se po rekonstrukciji fabrike u Majdevu vodom sa sistema jezera Ćelije, osim Kruševljana, nesmetano snabdevaju i građani Aleksandrovca, Ćićevca, Varvarina i Trstenika...Kruševačko Javno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.