Nastavljena akcija postavljanja higijenskih kesa za kućne ljubimce

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena akcija postavljanja higijenskih kesa za kućne ljubimce

Opština Stari grad nastavlja akciju postavljanja biorazgradivih higijenskih kesa za kućne ljubimce.

Rolne sa higijenskim kesama biće postavljene u unutrašnjosti ulaza zgrada, a vlasnici pasa i mačaka koji ljubimce izvode u šetnju, treba da ih koriste za sanitarno-higijenski otpad i odlože ih u kontejnere za smeće ili „dogi pot” kante koje su postavljene na više lokacija na Starom gradu.

Nova količina rolni sa kesama uskoro će se biti postavljena u oko 2.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stambenih zgrada. Prethodna akcija „I kesu u šetnju” naišla je na odličan prijem građana, naročito u zgradama sa velikim brojem kućnih ljubimaca.

Iz ove opštine apeluju na sugrađane, posebno na vlasnike kućnih ljubimaca, da daju svoj doprinos komunalnoj higijeni i čistoći na trotoarima, ulicama i javnim prostorima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kada šetate psa ponesite kesu

Izvor: Studio B, 30.Avg.2012

Nastavljena akcija postavljanja higijenskih kesa za kućne ljubimce na opštini Stari grad. ..Opština Stari grad nastavlja akciju postavljanja biorazgradivih higijenskih kesa za kućne ljubimce...Rolne sa higijenskim kesama biće postavljene u unutrašnjosti ulaza zgrada, a vlasnici pasa i mačaka koji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.