Nastavljaju se vrućine, temperatura do 38 stepeni

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se vrućine, temperatura do 38 stepeni

U Srbiji danas sunčano i toplo. Najviša temperatura do 38 stepeni. Mogući pljuskovi tokom noći. U Beogradu, takođe, sunčano i veoma toplo, a uveče su mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, sa najvišom temperaturom do 38 stepeni. Uveče i tokom noći uz lokalni razvoj oblačnosti mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, najpre u severnim krajevima.

Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniza temperatura od 15 do 25, najviša od 34 do 38 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Beogradu takođe sunčano i veoma toplo, a uveče su mogući katkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Otvorena prva pijaca organske hrane (VIDEO)

Požari prete celoj Srbiji

Srbija zimi

Najniža temperatura biće oko 25, a najviša dnevna oko 36 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak malo svežije i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim predelima.

Od srede do kraja perioda pretezno sunčano i veoma toplo, sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 32 do 36 stepeni. Samo su u subotu, uz manji pad temperature i lokalni razvoj oblačnosti, ponegde mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavine.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.