Nastavljaju sa lažima: Hteli da ga prikažu kao mirnog studenta, a on napadao policiju motkama VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 10:10

Nastavljaju sa lažima: Hteli da ga prikažu kao mirnog studenta, a on napadao policiju motkama VIDEO

Nova S ponovo je objavila priču koja nema veze sa istinom.

Naime, oni su naveli da je student Dimitrije Radovanović uhapšen dok se vraćao sa protesta na kome navodno nije ni učestvovao.

Međutim, ako samo pogledate video snimak u nastavku teksta uverićete se da je jedan samo "običan" student učestvovao u uništavanju državnih institucija i sukobio se sa policijom.

Dimitriju se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Dobro je se po ko zna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji put kao kula od karata srušila parada laži opozicije "Srbija protiv nasilja". Plan im je bio: plasirat tužnu priču javnosti, gde će kao dikaktor, loš i zao čovek biti prikazan Aleksandar Vučić., navodi Alo.

Krenulo je na stari dobri način preko "nezavisnih" medija.

"Student prve godine prava, Dimitrije Radovanović, za koga je određena mera zabrane napuštanja stana bez elektronskog nadzora. Taj stan za njega će biti studentski dom u kojem će provesti praznike spremajući ispite. Dimitiju se stavlja na teret nasilničko ponašanje", objavili su oni, a onda se oglasio i on.

"Ja sebe ne smatram krivim za to krivično delo. To ćemo i da dokažemo, bože zdravlja, na sudu. Nikako to nisam radio i niti ja to ne bih radio. Ipak studiram pravni fakultet, imam zrno mozga", rekao je u svoju odbranu na televiziji.

Na pitanje novinarke "Šta je to što ste Vi te večeri uradili zbog čega ste se sada doveli u tu situaciju?"

"Pa izgleda da sam bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", rekao je a ona ga je na to pitala:

"Kako? Šta je to bilo? Kako je izgledalo privođenje?"

"Mogu vam reći, prvih sat i po vremena na proetstu protekao je mirno dok sam ja bio tu", rekao je.

Onda sledi "podrška" opozicionih političara i napad na predsednika:

Marinika Tepć je rekla: Mislim, to su deca, I to mi je prva molba i apel građanima da ostanemo isrtakjni u ovome jer taj vid političkog hapšenja i zastrašivanja je nešto što će se samo pojavačati ukoliko se ne izborimo za ono za šta smo se pobunili, a to je krađa, krađa slobode.

Biljana Stojković čak je na opozicionim televizijama komentarisala da predsednik opttužuje studente za rušenje države. A i drugi su ga branili...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVA S OBJAVILA PRIČU KOJA NEMA VEZE SA ISTINOM: Hteli da ga prikažu kao mirnog studenta, a on napadao policiju motkama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Još jedna laž tajkunskih medija..Naime, oni su naveli da je student Dimitrije Radovanović uhapšen dok se vraćao sa protesta na kome navodno nije ni učestvovao...Međutim, ako samo pogledate video snimak u nastavku teksta uverićete se da je jedan samo "običan" student učestvovao u uništavanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.