Nastavlja se potraga za Mikaelom

Izvor: B92, 17.Jan.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se potraga za Mikaelom

Edinburg -- U engleskom gradiću Edinburgu i tokom noći nastavlja se potraga za trogodišnjim dečakom, koji je nestao iz svoje kuće u četvrtak ujutro.

Okupilo se na stotine dobrovoljaca.

Mikael Kular otišao je na spavanje u sredu uveče oko 21 h, i tada je poslednji put viđen. Kada je njegova majka ušla u sobu u četvrtak ujutro oko 7.15 da ga obiđe videla je da ga nema u krevetiću. Od tada traje potraga za ovim malim dečakom, prenosi BBC.

Policajci koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga traže izjavili su da ostaju optimistični, ali i da postaju sve zabrinutiji kako vreme odmiče, pogotovo što se temperature noću spuštaju blizu nule.

U akciju pronalaženja dečaka uključeni su i helikopteri, psi tragači, obalska straža, timovi za spasavanje na vodi.

Takođe, u delu Edinburga iz kog je Mikael nestao, okupilo se na stotine ljudi, dobrovoljaca, koji žele da se uključe u potragu. Organizacija "Nestali ljudi" odštampala je veliki broj fotografija Mikaela koje će deliti na javnim mestima.

Policija za sada ne sumnja u otmicu, ali ni ta opcija, kako kažu, možda nije isključena.

U međuvremenu, na svim medijima objavljuju se brojevi telefona na koje se mogu javiti građani ako primete nestalog dečaka.

Škotska pollicija se zahvalila svim građanima koji su se uključili u potragu za trogodišnjim dečakom na "podršci i pomoći".

Portparol policije je rekao : "Više od 200 dobrovoljaca priključilo se opsežnoj policijskoj akciji" i dodao: "Policajci će nastaviti sa potragom i tokom noći".

On je, takođe, naveo i da će se dalja istraga nastaviti i u subotu, kao i da su dobrodošli svi volonteri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trogodišnjak usred noći nestao iz kuće

Izvor: Mondo, 17.Jan.2014

U engleskom gradu Edinburgu traje potraga za trogodišnjim dečakom, koji je nestao iz svoje kuće u četvrtak ujutro.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.