Nastavak suđenja za silovanja: Mika Aleksić stigao u sud

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 11:06

Nastavak suđenja za silovanja: Mika Aleksić stigao u sud

Beograd -- Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu, gde treba da se nastavi suđenje.

Na današnjem suđenju treba da se nastavi davanjea iskaza oštećenih devojaka.

Aleksić je, zajedno sa advokatom, suprugom i još par ljudi, ušao u zgradu Palate pravde.

On je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućni pritvor u kojem je bio od 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << septembra 2021. godine.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva tako]e kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.