Nastavak suđenja za Kontrast: Konobari radili na divlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2013, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak suđenja za Kontrast: Konobari radili "na divlje"

NOVI SAD -

Saslušanje svedoka u nastavku suđenja za tragediju u Kontrastu održano je i danas u Višem sudu, a nastavlja se sredinom marta.

Pored muzičara koji su tragične noći nastupali u Kontrastu, i gosti su u svojim iskazima potvrdili da su vatru videli ispod bine, koja se širila prema zidu da bi kasnije zahvatila zavesu. To je izjavio Petar Šukara, a potvrdilo dvoje svedoka, koji su sa njim bili u diskoteci za stolom blizu bine.

Među konobarima kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prvi radni dan u Kontarstu bio 1. april prošle godine jeste i konobar Radoje Maršulović, koji je izjavio da ga menadžer kluba nije pitao da li ima kurs iz protivpožarne zaštite.

Pomenuti kurs nije imao položen ni Zoran Radmanović, takođe konobar, iako je u Kontrastu radio oko pet godina.

Što se tiče rada, a posebno reakcija osoblja Kontrasta tragične noći, porodice nastradalih stavljaju između ostalog u prvi plan u dosadašnjem delu suđenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.