Izvor: B92, 01.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak suđenja Miloševiću

Hag -- Tokom današnje rasprave, Slobodan Milošević je ponovo pokušao da pokrene pitanje svog zdravstvenog stanja.

Međutim, to mu sudsko veće nije dozvolilo. Na suđenju pred Haškim tribunalom, Milošević je sudijama pokušao da objasni da je u prisustvu zatvorskih lekara popio prepisane lekove, ali da su kasnije analize pokazale manji nivo medikamenata u krvi od očekivanog, čime je hteo da odbaci tvrdnje tužilaštva da sam opstruira sopstveno lečenje.

Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, inače, nastavio da ispituje svedoka Branka Kostića, bivšeg člana Predsedništva SFRJ, koji je danas rekao da su Slovenija i Hrvatska svojim nezakonitim secesijama izazvale oružane sukobe u nekadašnjoj Jugoslaviji. Njegovo svedočenje biće nastavljeno sutra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.