Nastavak infrastrukturnih ulaganja u Kaluđericu

Izvor: Studio B, 17.Apr.2012, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak infrastrukturnih ulaganja u Kaluđericu

Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas najavio je danas dalji infrastrukturni razvoj naselja Kaluđerica.

Đilas je sa nosiocem izborne liste "Izbor za bolju Kaluđericu i Grocku" Oliverom Knežević obišao novoizgrađenu Osnovnu školu "Miloje Vasić" u naselju Kaluđerica.

U razgovoru sa okupljenim građanima, Đilas je najavio dalji infrastrukturni razvoj ovog beogradskog naselja i ponovio svoj stav od ranije da Kaluđerica >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zaslužuje da bude posebna opština u Beogradu.

"Kaluđerica se razvija, gradi se. Kaluđerčani zaslužuju bolji život i da se osećaju kao građani Beograda. Mi na tome radimo. U protekle četiri godine, Kaluđerica je zaista napredovala, ovde ima puno mladih ljudi i dece koji ne zaslužuju da do škole putuju u grad ili u druga beogradska naselja", rekao je Đilas.

Knežević je ponovila da je u planu dalji razvoj Kaluđerice, i da se pored ulaganja u infrastrukturu, asfaltiraju i ulice.

Škola "Miloje Vasić", koju su posetili Đilas i Knežević, kako se navodi, prva je škola u Beogradu koja je opremljena ormarićima za knjige. Početkom aprila u školu je ugrađeno 705 ormarića, tako da svih 674 učenika ove škole u njih mogu da smeste svoje knjige. Škola raspolaže sa 32 učionice opšte i specijalizovane namene, višenamenskim holom sa izdignutom pozornicom, bibliotekom i medijatekom, salom za fizičko vaspitanje...U okviru uređenja školskih terena izgrađena su dva sportska terena, kolske prilazne staze i parking prostor.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.