Nastavak epizode razuzdana premijerka: Pili jesmo, drogirali se nismo

Izvor: B92, 19.Avg.2022, 10:12

Nastavak epizode "razuzdana premijerka": Pili jesmo, drogirali se nismo

Finska premijerka Sana Marin izjavila da je uznemirena zbog toga što su videosnimci njenog plesa i pevanja na privatnim zabavama objavljene na internetu.

Marin je to rekla nakon što se dvominutni video njenog pevanja i plesanja s poznatim domaćim influenserima i umetnicima proširio društvenim mrežama i finskim medijima, nakon čega se pojavila i sumnja da je premijerka konzumirala alkohol i narkotike.

Snimci su provbitno objavljeni na privatnom nalogu na Instagramu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali su ubrzo iscureli u javnost.

Marin, koja je u decembru 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svetu, rekla je da je znala da je snimaju, ali da nije mislila da će snimci postati javno dostupni. "Ti snimci su privatni i snimani su u privatnom prostoru. Zameram što su dospeli u javnost", rekla je Marin novinarima, dodajući da ne zna ko ih je prosledio.

Međutim, mnogi Finci izrazili su podršku mladoj premijerki zbog načina na koji spaja privatni život s visokom karijerom. Ali, list Helsingin Sanomat piše da je epizoda izazvala pitanja o njenom prosuđivanju. "Premijerka može, u osetljivoj situaciji, da stavi oružje informacionog rata u ruke onih koji bi želeli da naštete Finskoj", piše list.

Marin je rekla da je videokompilacija video-isečaka sa dva različita događaja od pre nekoliko sedmica. Rekla je i da su ljudi na zabavama konzumirali alkohol, ali da se niko nije drogirao, koliko ona zna.

"Samo smo se zabavljali, takođe na buran način. Plesala sam i pevala", rekla je Marin, negirajući tvrdnje da su snimci bili reklamni trik manje od godinu dana do sledećih opštih izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Finska premijerka nakon drugog snimka: "Uradila sam test" VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2022

Finska premijerka Sana Marin izjavila je u četvrtak da je uznemirena što su video snimci njenog plesa i pevanja na privatnim zabavama objavljeni na internetu...Marin (36) je ovo rekla nakon što je dvominutni snimak njenog pevanja i plesa sa poznatim lokalnim uticajnim umetnicima postao viralan na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.