Pronadjen Tutinac koji je pre dva dana nestao u Beogradu

Izvor: Beta, 23.Okt.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjen Tutinac koji je pre dva dana nestao u Beogradu

Tutinac Fazlija Fazlić (73), koji je nestao u ponedeljak uveče u Beogradu, danas nadjen, potvrdjeno je radiju "Sto plus" u njegovoj porodici.Pronadjen je u opštini Palilula i njegovo zdravstveno stanje je dobro.Porodica je ranije za "Sto plus" rekla da je Fazlić, koji je na onkološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, primao hemoterapiju, nestao pre dva dana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen Tutinac koji je nestao sa odeljenja Kliničkog centra

Izvor: B92, 23.Okt.2019

Tutinac Fazlija Fazlić (73), koji je nestao u ponedeljak uveče u Beogradu, danas nađen, potvrđeno je radiju "Sto plus" u njegovoj porodici...Pronađen je u opštini Palilula i njegovo zdravstveno stanje je dobro...Porodica je ranije za "Sto plus" rekla da je Fazlić, koji je na onkološkom odeljenju...

Nastavak na B92...

Tutinac došao u bolnicu u Beograd, pa NESTAO, porodica moli za pomoć

Izvor: Blic, 23.Okt.2019

Tutinac Fazlija Fazlić (73), pacijent Kliničkog centra Srbije, nestao je u ponedeljak veče u Beogradu, a porodica moli sve ljude da jave policiji ukoliko ga vide.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.