Izvor: Piplmetar.rs, 30.Avg.2023, 22:31

Nasrnuo na suprugu i naneo joj tešku telesnu povredu: Uhapšen nasilnik sa Novog Beograda

On se sumnjiči da je nasrnuo na suprugu u lokalu u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu i naneo joj tešku telesnu povredu

Foto-ilustracija: Shutterstock


Muškarcu Š. M. (43) određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je u lokalu u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu izvršio krivično delo nasilje u porodici.
On se sumnjiči da je nasrnuo na suprugu u lokalu u Ulici Milentija Popovića na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Novom Beogradu i naneo joj tešku telesnu povredu. 
Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, zbog mogućnosti ometanja postupka uticanjem na svedoke, što je rešenjem suda i određeno.
U daljem toku postupka, tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.
(Telegraf.rs)


Video: Stanojević: U sigurnu kuću primamo žene koje su stvarno ugrožene i imaju velike probleme

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA SCENA NA NOVOM BEOGRADU Muškarac (43) je uhapšen pod sumnjom da je počinio nasilje u porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023

On se sumnjiči da je nasrnuo na suprugu u lokalu u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu i naneo joj tešku telesnu povredu..Muškarcu (43) određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je u lokalu u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu izvršio krivično delo nasilje u porodici...On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.