Nasmrt izboden dečak u Prištini

Izvor: B92, 01.Mar.2022, 14:14

Nasmrt izboden dečak u Prištini

Priština -- Dečak R. H. (14) izboden je nožem u naselju Vranjevac u Prištini, nakon čega je preminuo, prenosi Gazeta ekspres.

Dečak je izboden nedaleko od škole "Hiljmi Rakovica", gde je išao u 9. razred, prenele su Večernje novosti.

Prema rečima svedoka sa mesta događaja, 14-godišnjak je izboden nekoliko puta na putu ka školi, a policija još uvek nije potvrdila da li je priveden osumnjičeni za ovo ubistvo.

"Danas oko 7.30 dobili smo informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o slučaju ubistva, u Ulici Fahri Fazliiu, u Prištini. Odmah po dobijanju ove informacije na lice mesta izašle su sve policijske jedinice. Prema prvim podacima, lice za koje se sumnja da je zadobilo teške povrede oštrim oruđem (nož), upućeno je u Centar porodične medicine, gde je konstatovana smrt", navedeno je iz prištinske policije.

Smrt 14-godišnjeg dečaka R. H. konstatovala je medicinska ekipa. Policijski istražitelji su pokrenuli istragu radi rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa slučajem, navodi se u obaveštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIJEN DEČAK U PRIŠTINI Izboden nožem nasmrt, telo nađeno pored škole u koju je išao

Izvor: Blic, 01.Mar.2022

Dečak R.H. (14), izboden je nožem u naselju Vranjevac u Prištini, nakon čega je preminuo, prenosi Gazeta ekspres. Dečak je izboden nedaleko od škole "Hiljmi Rakovica", gde je išao u 9. razred.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.