Naslutio sopstveno ubistvo: Jedan detalj iz istrage ubistva Amidže otkriva zašto je strahovao za svoj život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslutio sopstveno ubistvo: Jedan detalj iz istrage ubistva Amidže otkriva zašto je strahovao za svoj život!

Istragom je utvrđeno da je ubistvo dobro isplanirano jer je ubica samo izašao iz mraka i pucao i sve je bilo gotovo za tren.

Dragan Amidžić Amidža je prilikom ubistva imao pištolj zadenut za pojasom, što ukazuje na to da je bio u strahu za svoju bezbednost.

– Istraga vodi u više pravaca i policija trenutno ispituje ljude iz njegovog bliskog okruženja u želji da sazna da li mu je u poslednje vreme neko pretio. Budući da je bio naoružan, policija ne isključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnost da je nosio pištolj zato što se osećao ugroženim. Ipak, to ostaje na nivou spekulacija zato što policiji zvanično niko nije prijavio pretnje. Ono što je izvesno jeste da nije uspeo ni da posegne za pištoljem jer je preminuo na licu mesta, odmah nakon što je ubica zapucao, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt kada su izašli na teren – priča sagovornik iz istrage uz napomenu da je parking na kome se desilo ubistvo pokriven sa više kamera te da se nada da će to policiji olakšati posao u pronalaženju počionioca zločina.

Poznatog novosadskog biznismena Dragana Amidžića Amidžu (55) izrešetali su u na parkingu samo nekoliko stotina metara od kuće, u blizini njegovog blindiranog BMW.

Amidžić je izlazio iz restorana s prijateljem ih je presreo maskirani ubica i ispalio u Amidžu više hitaca posle čega je pobegao.

Motiv likvidacije se još utvrđuje, ali je činjenica da je Amidžić strahovao za svoj život jer je vozio blindirani džip.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.