Naslovne strane za nedelju, 30. april 2023. godine

Izvor: Beta, 30.Apr.2023, 08:49

Naslovne strane za nedelju, 30. april 2023. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama trobroj izdanja za nedelju 30. april i 1. i 2. maj, najviše pišu o otvaranju dela Moravskog koridora i o dostupnosti veštačke inteligencije ljudima u 21. veku.ALO - Prenosi ocenu ministarke zdravlja Danice Grujičić "Kovid nam je uništio mentalno zdravlje". Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković u intervjuu za list ocenjuje "Odzvonilo je radu na crno".BLIC - "Radnička strepnja u 21. veku: Veštačka inteligencija pomoć ili pošast", piše list u prazničnom trobroju. Prenosi i poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja dela Moravskog koridora "Gradeći nove puteve, kao da gradimo novi svet".VEČERNJE NOVOSTI - Na naslovnoj strani prazničnog trobroja list piše o otvaranju dela Moravskog koridora "Ovi putevi su naš trag u vremenu". Prenosi i izjavu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića "Obilaznica oko Beograda gotova u junu".KURIR - "Vučić: Kao u Švajcarskoj...gradeći novi put, kao da gradimo novi svet", na naslovnoj strani prazničnog trobroja list prenosi izjavu predsednika Srbije sa otvaranja deonice Moravskog koridora. Najavljuje i intervju sa ambasadorkom Nemačke u Srbbiji Anke Konrad "Beograd i Priština će imati konkretnu korist od sprovođenja nemačko-francuskog sporazuma".POLITIKA - List na naslovnici trobroja piše "Ima li veštačka inteligencija radnička prava". Intervju sa ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Selaković: Oko 5.000 osoba zatečeno na radu na crno 2022. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2023

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković izjavio je da je 2022. godine u Srbiji oko 5.000 osoba zatečeno na radu na crno i da je ta brojka tri puta manja u odnosu na 2018. godinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.