Naši mediji su, u najvećoj meri, u stvari mikrofon za vlast

Izvor: Beta Video, 26.Feb.2020, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši mediji su, ``u najvećoj meri, u stvari mikrofon za vlast``

BEOGRAD - ``TV Pink je alat za negativno prikazivanje onih koji kritikuju i analiziraju vlast, dok je TV N1 najizbalansiranija od posmatranih televizija``, rekao je direktor Birao za društvena istraživanja Zoran Gavrilović, precizirajući da su posmatrane, u periodu od 1. septembra proše godine do 31 januara ove, centralne informativne emisije televizija sa nacionalnom frekvencijom - RTS 1, TV Pink, TV O2, TV Prva i Happy TV, kao i televizije N1. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Birodi: RTS pokušava da ostane ispod radara, ne bavi se politikom i izborima

Izvor: VOA, 26.Feb.2020

U odnosu na 2017. godinu, mediji danas daleko više vremena posvećuju unutrašnjšnjoj politici, a pre samo tri godine skoro 60 odsto informativnih emisija se bavilo ekonomijom i privredom - jedan je od rezultata petomesečnog praćenja centralnih informativnih emisija na televizijama sa nacionalnom...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.