Naša najlepša Srbija; Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju FOTO

Izvor: B92, 10.Sep.2022, 13:56

"Naša najlepša Srbija"; Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija".

Reč je o Perućačkom jezeru, a autor fotogafije je Marija Milosavljević.

"Dragi naši, ove nedelje vas vodimo na Perućačko jezero i krajolik koji odiše spokojem netaknute prirode. Fotografije koje nam šaljete oslikavaju neverovatne detalje naše zemlje, koja nam se sve više otkriva u svoj raskoši kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je obilato darovana", napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

"Hvala Mariji na ovom prekrasnom pejzažu koji je podelila sa nama, a vi nastavite da šaljete fotografije naše lepotice", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konkurs "Naša najlepša Srbija": Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Sep.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a reč je o Perućačkom jezeru, autora Marije Milosavljević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.