Narodni poslanik sprečio krađu na Zvezdari, savladao lopova

Izvor: B92, 17.Apr.2022, 18:36

Narodni poslanik sprečio krađu na Zvezdari, savladao lopova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, uz pomoć tridesetpetogodišnjeg građanina, uhapsili su V.R. (1982).

I to zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa, saopšteno je večeras iz MUP-a.

On je, kako se sumnja, u jednom tržnom centru u Ulici Vojislava Ilića, ukrao telefon iz torbe sedamdesetogodišnje žene i pokušao da pobegne.

Tridesetpetogodišnji sugrađanin potrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za osumnjičenim koji mu je pretio nožem, razoružao ga i zadržao do dolaska policijske patrole.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Beogradski mediji su ranije danas preneli da je narodni poslanik u tržnom centru na Zvezdari sustigao i zadrzao ga do dolaska policije lopova R.V, koji je prethodno u tržnom centru ukrao telefon od M.D. Prema saznanjima Tanjuga, u pitanju je narodni poslanik SNS Dejan Kesar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.