Narodni muzej u Nišu otvara vrata za posetioce u utorak

Izvor: Megafon.co, 04.Maj.2020, 13:28

Narodni muzej u Nišu otvara vrata za posetioce u utorak

Narodni muzej u Nišu nastavlja sa radom od utorka, 5. maja 2020. godine. Posetiocima će biti omogućen besplatan obilazak stalne muzejske postavke. Arheološka sala u ulici Nikole Pašića moći će da se obilazi u periodu od 10 do 14 sati.
Muzej i zaštitne mere Obavezno je nošenje zaštitnih maski i rukavica i praćenje uputstava koje će posetioci dobiti od muzejskog vodiča.
Ova ustanova kulture nastavlja rad u skladu sa preporukama Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Instituta za javno zdravlje u Nišu, kažu u Narodnom muzeju.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Otvara se Narodni muzej

Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2020

NIŠ..  Narodni muzej Niš od utorka 5. maja2020. godine nastavlja rad sa posetiocima, poštujući preporuke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Instituta za javno zdravlje u Nišu...                              Posetiocima će biti omogućen besplatan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.