Narodna stranka: U Vrbasu uhapšen Borislav Novaković

Izvor: Danas, 13.Sep.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: U Vrbasu uhapšen Borislav Novaković

Policija je u Vrbasu privela poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića, člana Narodne stranke Ognjena Vujičića, suvlasnika „Centar kafea“, čiju baštu danas ruše po nalogu pravog vladara Vojvodine Andreja Vučića, navodi se u saopštenju ove stranke. Članak Narodna stranka: U Vrbasu uhapšen Borislav Novaković se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novaković: Andrej Vučić odlučuje čak i o pokrajinskom budžetu

Izvor: Danas, 14.Sep.2018, 08:32

- Policija je prema meni, nakon jučerašnjeg privođena u Vrbasu, bila profesionalna i korektna. Ali, policija je zloupotrebljena od stranke lokalne samouprave koja hoće da se obračuna sa svima koji imaju opoziciono mišljenje. Članak Novaković: Andrej Vučić odlučuje čak i o pokrajinskom budžetu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.