Narodna stranka: Andrej Vučić i Miloš Vučević nameštaju posao kompaniji Galens u Novom Sadu

Izvor: Beta, 01.Feb.2020, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: Andrej Vučić i Miloš Vučević nameštaju posao kompaniji Galens u Novom Sadu

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković pozvao je danas tužilaštvo i policiju da "obrate pažnju" na projekat planskog uredjenja priobalja Novog Sada koje po njegovim rečima, gradonačelnik tog grada Miloš Vučević i brat predsednika Srbije Andrej Vučić, pokušavaju da "nameste" kompaniji "Galens".Novaković je u pisanoj izjavi naveo da je "ne samo u poslovnim krugovima Novog Sada, nego i u najširoj javnosti poznata koruptivna veza izmedju kompanije 'Galens' sa jedne i Andreja Vučića i Miloša Vučevića sa druge strane" i dodao da je toj firmi "obećano celo dunavsko priobalje".Kako je prenela Narodna stranka, Vučić je ocenio da ukoliko se obistine želje i namere Miloša Vučevića, Novi Sad može pretrpeti "ozbiljne posledice, a projekat planskog uredjenja priobalja i izlazak Novog Sada na Dunav - nepovratnu štetu"."Gradonačelnik nas obaveštava da je obavio razgovor sa ambasadorkom Kine Čen Bo, o dobijanju 'preferencijalnih kredita' i ponudi 'jedne kineske kompanije' za gradnju mosta preko Dunava, kao i opstrukciji JVP 'Vode Vojvodine', koje koče te velike ideje. Na koji način i u kojoj meri sme i može da se zaduži Novi Sad ne rešava se 'preferencijalnim kreditima' u razgovoru sa ambasadorima, nego u Skupštini grada pred odbornicima i otvaranjem javne rasprave o uslovima pod kojima se Grad zadužuje", ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaković: Nameštaju kompaniji „Galens“ projekat „Novi Sad na vodi“

Izvor: Danas, 01.Feb.2020

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i brat predsednika Srbije Andrej Vučić, pokušavaju da "nameste" kompaniji "Galens" projekat planskog uređenja priobalja“, popularno nazvan „Novi Sad na vodi“..

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.