Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna skupština razmatrala policijska ovlaštenja u Republici Srpskoj

BANjALUKA - Narodna skupština Republike Srpske (RS) razmatrala je danas Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima kojim se na precizniji i sveobuhvatniji nači regulišu policijska ovlaštenja, zapošljavanje, način dodjele činova, disciplinske mjere i sankcije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razmatrane izmjene Zakona o zadrugama

Izvor: Capital.ba, 07.Jun.2011

BANJALUKA, Narodna skupština Republike Srpske /RS/ razmatrala je danas Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednim zadrugama kojim se produžava rok za podnošenje zahtjeva za upis nepokretnosti na jedinice lokalne samouprave. 'Ovim nacrtom zakona proširena je djelatnost zadruge, tako...

Nastavak na Capital.ba...

Razmatrane izmjene Zakona o stočarstvu

Izvor: Capital.ba, 07.Jun.2011

BANJALUKA, Narodna skupština Republike Srpske razmatrala je danas Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stočarstvu kojim je precizirano da se spiskovima obavještava javnost o rasama, sojevima, križancima i hibridima koji se gaje u RS. 'Nacrtom zakona precizirano je da uvoz kvalitetne priplodne...

Nastavak na Capital.ba...

Tri potpredsjednika u NSRS

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2011

BANjALUKA - Narodna skupština Republike Srpske (RS) razmatrala je danas prijedlog odluke, kojom je predviđeno da će parlament Srpske za mandatni period ovog saziva birati tri potpredsjednika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Razmatran nacrt strategije razvoja šumarstva

Izvor: RSplaneta.com, 08.Jun.2011, 15:50

Narodna skupština Republike Srpske /RS/ razmatrala je danas Nacrt strategije razvoja šumarstva do 2021. godine kojom se utvrđuju osnove za vođenje politike upravljanja i gazdovanja šumama u svojini Srpske i u privatnom vlasništvu.

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.