Narko bum!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2009, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narko bum!

BEOGRAD - U Srbiji ne postoji dovoljno lekara za lečenje narkomana, čiji se broj, prema svim zvaničnim statistikama, iz godine u godinu rapidno povećava! Za oko 50.000 registrovanih narkomana postoje svega četiri zavoda za lečenje bolesti zavisnosti, a samo se u jednom od njih, u Drajzerovoj ulici u Beogradu, trenutno leči njih oko 12.000.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Narkomane nema ko da leči

Izvor: Glas javnosti, 06.Jul.2009

BEOGRAD - Uprkos zvaničnim statistikama koje svedoče o rapidnom povećanju broja narkomana, u Srbiji nema dovoljno lekara za lečenje obolelih od ove opake bolesti zavisnosti. Za oko 50.000 registrovanih narkomana postoje svega četiri zavoda za lečenje bolesti zavisnosti, a samo se u „Drajzerovoj“...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.