Nariškin: Ruska armija nepobediva kada se ceo narod udruži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022, 11:11

Nariškin: Ruska armija nepobediva kada se ceo narod udruži

Direktor ruske Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin, izjavio je danas da je veoma važno izvući lekcije iz ruskog istorijskog iskustva, u vreme kada Zapad pokušava da nametne globalni rat čovečanstvu.

"Siguran sam da se iz ruskog učešća u Drugom svetskom ratu može izvući najvažniji istorijski zaključak, a to je da je ruska armija nepobediva kada oružane snage, vlada i društvo dele zajednički cilj - pobediti neprijatelja. Ovako je bilo i uvek će biti", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kazao je Nariškin, prenosi TAS S.

On je ocenio da "danas, kada liberalno-totalitaran Zapad pokušava da nametne globalan rat celom čovečanstvu, ključno je da se nauče prave lekcije iz ogromnog ruskog istorijskog iskustva".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Siguran sam da se može izvući najvažniji istorijski zaključak, a to je da je ruska armija nepobediva"

Izvor: B92, 01.Avg.2022

Moskva -- Direktor ruske Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin, izjavio je danas da je veoma važno izvući lekcije iz ruskog istorijskog iskustva..."Siguran sam da se iz ruskog učešća u Drugom svetskom ratu može izvući najvažniji istorijski zaključak, a to je da je ruska armija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.