Izvor: Medijski istraživački centar, 23.Dec.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredne nedelje sunčano u celoj Srbiji, temperatura do 13 stepeni

U Srbiji će sutra u toku dana biti pretežno sunčano i znatno toplije, uz najnižu temperaturu od -4 do 3 i najvišu dnevnu od 5 do 13 stepeni.
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro će biti oblačno, mestimično s maglom, na severoistoku je još ponegde moguća slaba kiša. Vetar slab, južni i jugoistočni.
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 31. decembra, biće toplo vreme.
U utorak sunčano, u sredu posle podne postepeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << naoblačenje, u toku noći ka četvrtku i u četvrtak i petak mestimično slaba kiša, a zatim uglavnom suvo.
Od četvrtka malo svežije, ali i dalje sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti, navodi HMZ.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji do 16 stepeni!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2012, 01:36

Nakon hladnog talasa, od danas nas očekuju temperature iznad proseka..BEOGRAD - Proleće usred zime!..Iako je decembar na izmaku, temperature u Srbiji će narednih dana biti gotovo prolećne! Maksimalna temperatura u pojedinim gradovima biće čak 16 stepeni Celzijusovih, dok se minimalna neće spuštati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.