Napustila ga je mama, a usvojila krava

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napustila ga je mama, a usvojila krava

Sopat, 20-mesečni dečak iz Kambodže, dobar deo svog vrlo kratkog života proveo je sisajući kravlje mleko, i to direktno od krave.

Roditelji su u potrazi za poslom otišli na Tajland, a dečaka ostavili da u selu u živi sa babom i dedom. Međutim, ubrzo se desilo nešto neverovatno. Gledajući tele kako sisa beba Sopat je dopuzao do krave, pridigao se i on počeo da čini isto.

Deda ove bebe kaže da su pokušali da ga odvoje od krave, ali je on plakao i bunio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i od tada dvaput dnevno odlazi do svoje krave na sisanje. Dečak je sada jedini koji to čini, pošto su tele, koje je u međuvremenu poraslo, odbili.

Krava se ne buni i dečaka je prihvatila kao svoju bebu. Deda kaže da mu ne smeta to što unuk radi, ali se plaši za njegovo zdravlje ako to nastavi da čini i kada malo poraste.

Poznato je da je majčino meleko najzdravija hrana za novorođenče, ali da pored fiziološke, dojenje zadovoljava i psihološke i emocionalne potrebe beba. Zato nisu retki slučajevi da deca sa dve, tri, a nekada i više godina sisaju, iako mleka više nema, jer se na majčinim grudima osećaju najsigurnije.

Izgleda da je isti slučaj i sa ovim dečakom. Pošto ga je majka ostavila, kod bake verovatno nije našao tu vrstu nežnosti i emocije, ali jeste kod drugog živog bića koje je brinulo o svom potomstvu.

Inače, fotografiju dečaka koga doji krava napravio je fotoreporter agencije Asošijejted pres, a proglašena je za najbolju fotografiju ove nedelje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napustila ga je mama, a usvojila krava

Izvor: TvojPortal.com, 10.Sep.2011

/vesti online/ Sopat, 20-mesečni dečak iz Kambodže, dobar deo svog vrlo kratkog života proveo je sisajući kravlje mleko, i to direktno od krave.. . Došao po svoj ručak: Dečak i krava. . Roditelji su u potrazi za poslom otišli na Tajland, a dečaka ostavili da u selu u živi sa babom i dedom....

Nastavak na TvojPortal.com...

Dečaka umesto majke doji krava! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Sep.2011

Jednog dečaka iz Kambodže umesto majke doji krava. Njegov deda kaže da dečak pije mleko direktno iz vimena krave. ..Dečakov deda ispričao je kako su njegovi roditelji otišli iz sela u potrazi za poslom zbog čega je njegov 20-mesečni unuk delimično odgajan i hranjen kravljim mlekom...Četvorogodišnjak...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.