Napuderisani izrode, pogledaj šta si uradio sa svojom zemljom

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 17:28

"Napuderisani izrode, pogledaj šta si uradio sa svojom zemljom"

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je na svom kanalu na Telegramu posavetovao ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog.

On mu je rekao da ode u Odesu, Dnjepropetrovsk, Lavov, Harkov, Izmail i pogleda rezultate rada ruskih Oružanih snaga i razmisli o tome "šta je uradio sa svojom zemljom".

"Aktivista u prljavoj zelenoj majci je rekao da će Rusi ozbiljno osetiti posledice rezultata njihovog rada. On, napuderisani izrod, bolje da ode i pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultate rada ruskih Oružanih snaga na ciljevima u Odesi, Dnjepropetrovsku, Lavovu, Harkovu, Izmailu, Novomihajlovsku, Iljičevsku i dr. nakon terorističkih napada Ukrajine. Neka razmisli šta je uradio sa svojom zemljom", napisao je Medvedev na svom nalogu.

Prethodno je na teritoriji cele Ukrajine bila proglašena uzbuna za vazdušnu opasnost. Ukrajinski mediji su objavili da se u gradu Izmailu u Odeskoj oblasti usled eksplozije zapalilo skladište nafte.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ranije je saopštio o pripremi novih udara na Rusiju.

On je u poruci na Telegramu istakao da će Rusija ozbiljno "osetiti posledice našeg rada".

Oružane snage Rusije počele su da gađaju ukrajinsku infrastrukturu 10. oktobra 2022. godine, dva dana nakon terorističkog akta na Krimskom mostu, iza koga, prema proceni ruskih vlasti, stoje ukrajinske specijalne službe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.