Naprednjaku bejzbol palicom polupali automobil

Izvor: Kurir, 28.Dec.2012, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaku bejzbol palicom polupali automobil

Neko je bejzbol palicom ili pajserom razbio šoferšajbnu na mom automobilu, a zatim je skinuo zadnju tablicu

KURŠUMLIJA- Noćas su nepoznati počinioci razbili vetrobransko staklo na automobilu šefa odborničkog kluba SNS u SO Kurumlija Miliji Milenkoviću.

Policija je izvršila uviđaj i traga za počiniocima.

-Jutros oko sedam sati kad sam krenuo na posao, video sam da mi je razbijenašoferšajbna na autu, koji je bio parkiran ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zgrade u kojoj živim. Pošto su pored mog auta bila još četiri, koji nisu dirani, jasno je da je neko moj auto razbio namerno. Ja nećuda upirem prstom ni u koga, neka policija to istraži, ali je jasno da je u pitanju politički motiv, kaže Milenković i dodaje da su vandali razvilili okvir i odneli zadnju registarsku tablicu.

Srpska napredna stranka je vodeća stranka u vladajućoj koaliciji u Kuršumliji anezvanično procenjena šteta iznosi 200 evra.Inače, trenutno je u Kuršumliji zategnuta politička situacija.

Opozicione stranke,DS i URS, optužuju vlast da se obračunava sa političkim neistomišljenicima, tako što daje otkaze članovima ovih stranaka a u skupštinskoj sali već pet dana jedan član URS-aštrajkuje glađu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.