Napraviti dve stanice u Beogradu

Izvor: B92, 10.Feb.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napraviti dve stanice u Beogradu"

Beograd -- Kandidat DSS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović izjavio je da bi Beograd trebalo da napravi dve centralne stanice za mešugradske autobuske.

On je rekao da bi jedna stanica trebalo da bude u severnom i jednu u južnom delu grada.

Kako se navodi u saopštenju D S S, Popović je danas razgledao plac u Novom Beogradu gde bi trebalo da se izgradi nova glavna međugradska autobuska stanica.

Popović je rekao da tu treba da bude stanica sever, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u južnom delu grada, na odgovarajućoj lokaciji, potrebno je napraviti još jednu stanicu za međugradske autobuske linije.

Selidbom stanice "oslobodićemo deo Savskog platoa, za to nam, zaista, niko nije potreban, sve ovo možemo i treba da uradimo sami", rekao je Popović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksandar Popović: Za novu autobusku stanicu

Izvor: Akter, 10.Feb.2014

Kandidat DSS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović obećao je da će, ukoliko ta stranka bude na vlasti, na Novom Beogradu biti izgrađena nova autobuska stanica

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.