Napravite sami kremu protiv bora

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite sami kremu protiv bora

Pojava bora je neminovna kod svake žene. A sa njihovom pojavom počinjemo da se  borimo, koristeći različite kreme, metode i kozmetičke tretmane.

Ako imate vremena i želju pripremiti sami vrlo jednostavnu i efektnu kremu protiv bora ,čiji efekat ćete videti već za 7 dana.
Ova domaća krema je idealno sredstvo za negu kože: hidrira, izravnava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože. Njena prednost su prirodni sastojci i bezbednost. Odgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svim tipovima kože.
Za pripremu kreme potrebno je:
– 1 supena kašika bademovog ili maslinovog ulja
– 1 žumance
– 1 čajna kašika meda
– 2 čajne kašike apotekarskog vazelina
Priprema kreme
Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno par minuta. Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje. Sve sastojke dobro promešati. Mešajte par minuta, dok ne dobijete homogenu smesu.
Preručite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml.
Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Posle 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatnim diskom umočenim u mineralnu (kiselu) vodu ili vlažnom maramicom za lice.
Napomena:
Krema se upija u kožu duže od sat vremena, tako da treba da se nanosi na lice 2 sata pre spavanja. Kremu čuvajte u frižideru. Kad se potroši, i ako ste zadovoljni, napravite novu meru. Pošto su svi sastojci prirodn,i nemojte praviti duplu meru odmah, da se ne pokvari.
Izvor: kucnilekar.com
The post Napravite sami kremu protiv bora appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.