Napoli ne odustaje od Pjonteka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli ne odustaje od Pjonteka

Italijanski Napoli neće odustati od golgetera Đenove Krištofa Pjonteka i spreman je da ponudi 35 miliona evra i Armina Junesa.

Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis već je prošlog meseca obavio razgovore oko poljskog fudbalera sa Đenovljanima, koji su na "prvu loptu" potraživali čak 60 miliona, prenosi Kalčomerkato.

Pjontek je privukao pažnju i Juventusa, Borusije iz Dortmunda, minhenskog Bajerna i Bajerna, pa Đenova želi da izvuče što više novca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Realnost je ipak drugačija, do sada je konkurentne poteze povukao samo Napoli i veruje se da je najbliži potpisu, posebno što mu nedostaje klasična "devetka".

Pjontek je najveće otkrovenje Evrope ove sezone i već je dao 13 golova na 12 utakmica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napoli ne odustaje od Pjonteka

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2018

NAPULII - Italijanski Napoli neće odustati od golgetera Ðenove Krištofa Pjonteka i spreman je da ponudi 35 miliona evra i Armina Junesa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napoli "zagrizao" za golgetera Đenoe

Izvor: B92, 09.Nov.2018

Italijanski Napoli neće odustati od golgetera Đenoe Krištofa Pjonteka i spreman je da ponudi 35 miliona evra i Armina Junesa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.