Napao ga je medved, a on je uradio nešto neverovatno i spasao se

Izvor: B92, 31.Okt.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao ga je medved, a on je uradio nešto neverovatno i spasao se

Retko ko preživi napad grizlija, a on je uspeo.

Čejs Delvo iz Montane u Americi uspeo je da preživi napad grizlija uz pomoć luka i strele. On je bio u lovu sa bratom, a poneo je luk i strelu koje mu je baka poklonila.

Njih dvojica su bili u samom leglu grizlija kad se medved probudio i napao ga. Grizli ga je ujeo za potiljak i za glavu, a on se u jednom trenutku setio članka iz magazina koji opisuje kako da se odbranite od napada medveda.

Gurnuo je medvedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruku u grlo koliko god duboko je mogao. Grizli se uplašio i ostavio ga živog.

"Pustio me je, a njegova rika bila je nešto najglasnije što sam ikada čuo. Želim svi da znaju da medved nije kriv, bio je uplašen koliko i ja", rekao je Čejs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.