Napadnuti radnici Gradske čistoće

Izvor: Mondo, 23.Feb.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti radnici Gradske čistoće

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić potvrdio je informacije da su radnici ovog preduzeća napadnuti večeras posle protesta.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

"Radnici JKP Gradska čistoća u okviru svojih redovnih aktivnosti uklanjaju otpad sa javnih i saobraćajnih površina posle održavanja javnih skupova. Tokom večerašnjih aktivnosti na čišćenju Terazijskog tunela od otpada koji su učesnici skupa ostavili i nalepnica kojima su zidovi tunela bili izlepljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dogodio se incident. Oko 20.30 časova grupa od pedesetak nepoznatih lica napala je radnike JKP Gradska čistoća koji su čistili tunel", rekao je Popadić u izjavi za Tanjug.

Kako je naveo, ova nepoznata lica su fizički i verbalno vređala i napadala radnike, otela im sredstva za čišćenje, šutirala vozila i lepila ih nalepnicama.

"Radnici našeg preduzeća decenijama čiste Beograd posle javnih skupova, jer je njihov posao da Beograd bude čist. Nikada se do sada nije desilo da ih bilo ko napadne i maltretira od učesnika bilo kog političkog skupa", istakao je Popadić.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom Facebook nalogu napisao:

"Radnike koji su posle završetka Đilasovog protesta čistili Terazijski tunel napala je grupa od pedesetak razularenih Đilasovih pristalica, maltretirala ih i vređala verbalno i fizički, ?utirala vozila i lepila nalepnice po njima", napisao je Vesić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.