Izvor: B92, 29.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti aktivisti LDP-a u Pančevu

Pančevo -- Aktiviste Liberalno-demokratske partije juče u centru grada napala trojica mladića i otela im propagandni materijal.

Aktiviste Ivana Jukića i Stanislavu Golub, koji su u gradskom parku delili letke sa pozivom na današnju tribinu koalicije koju predvodi LDP, napala su trojica članova Srpske radikalne stranke iz obližnjeg sela Jabuka, navodi se u saopštenju.

Oni su članove stranke Čedomira Jovanovića najpre gađali lecima koje su dobili, a potom im >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oteli sav preostali materijal i pobegli.

Trojica napadača su prepoznati jer su već učestvovali u napadu na posmatrača LDP-a u Jabuci tokom ustavnog referenduma, izjavio menadžer opštinskog odbora LDP-a u Pančevu Predrag Patić.

Patić je kazao da je SRS prepoznao LDP kao najvećeg protivnika radikalizacije Srbije i da je to motiv napada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.