Napadnuta sultanija Hurem!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuta sultanija Hurem!

Popularna turska glumica Merjem Uzerli napadnuta je u četvrtak uveče u centru Istanbula dok je šetala sa verenikom Džanom. Merjem, koja igra popularni lik Sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni“, napala je nepoznata žena čiji suprug je paru za određenu svotu novca ponudio buket ruža.

Trenutak neposredno pre napada na glumicu i njenog verenika  

Supruga prodavca isprva je pokušala da ubedi glumicu da uzme ruže, ali se u razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << umešao glumičin verenik i odbrusio joj da ne žele cveće, što je i bio povod za napad. Prodavačica je prvo napala Džana, a kada je glumica pokušala da je odgurne od njega i sama je popila šamar.

 

Merjem Uzerli

Unezvereni par se vratio prema automobilu odustavši od noćnog provoda, a iako vidno uznemirena, glumica je pokušala da zadrži osmeh na licu i popravi raščupanu frizuru, dok je njen verenik urlao na okupljene fotografe.

Napadačicu je u svega nekoliko minuta policija strpala u automobil, dok se šokirani par odvezao u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADNUTA SULTANIJA HUREM!

Izvor: iYupi.com, 18.Nov.2012

Popularna turska glumica Merjem Uzerli napadnuta je u četvrtak uveče u centru Istanbula dok je šetala sa verenikom Džanom. Damu koja igra popularni lik Sultanije Hurem napala je nepoznata žena čiji suprug je paru za određenu svotu novca ponudio buket ruža.Supruga prodavca isprva je pokušala...

Nastavak na iYupi.com...

Hurem dobila šamar u centru Istanbula

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2012, 12:56

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, zvezda serije „Sulejman veličanstveni“, napadnuta je u centru Istanbula dok je šetala sa verenikom Džanom. Merjem je napala lokalna prodavačica cveća, koja je sa mužem paru pokušala da proda buket ruža.Žena je prvopokušala da ubedi lepu glumicu da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.