Napadnuta ruska baza; Sve snage su u stanju pripravnosti VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 07:44

Napadnuta ruska baza; "Sve snage su u stanju pripravnosti" VIDEO

Snage Crnomorske flote oborile su dron na spoljnom sidrištu Sevastopolja, objavio je gubernator Sevastopolja Mihail Razvožajev.

Druga bespilotna letelica je eksplodirala, ali nije oštetila objekat koji je ciljala, dodao je Razvožajev.

On je prethodno na Telegramu napisao da je Crnomorska flota odbila napad dronova na spoljno sidrište Sevastopolja, prenosi TASS.

"Danas, počev od 3.30 sati, pokušan je napad na Sevastopolj. Za sada su jedan dron uništile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snage protivpodmorničke diverzantske odbrane, drugi je sam eksplodirao. Sve se dogodilo na spoljnom sidrištu Sevastopolja i nijedan objekat nije oštećen. Trenutno je u gradu mirno, ali sve snage i službe su u stanju pripravnosti", napisao je Razvožajev.

Agencija RIA Novosti navodi da je pomorski putnički saobraćaj u Sevastopoljskom zalivu obustavljen, a da je organizovan prevoz autobusima između severnog i centralnog dela grada.

Sevastopolj je glavna pomorska baza Crnomorske flote i ukrajinska vojska je tokom poslednjih nekoliko meseci u nekoliko navrata pokušala da ga napadne dronovima, navodi TASS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.