Napadnuta aktivistkinja tima Vuka Jeremića u Nišu

Izvor: Mondo, 17.Mar.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuta aktivistkinja tima Vuka Jeremića u Nišu

Tim predsedničkog kandidata Vuka Jeremića objavio da je u Nišu napadnuta aktivistkinja koja je delila propagandni materijal. Povređena je u predelu oka. Policija identifikovala napadača, traga za njim.

Foto: tanjug/ stab vuka jeremica/ dr

U Nišu je danas napadnuta aktivistkinja Tima Vuka Jeremića dok je delila promotivni materijal građanima kojim se najavljuje izborna konvencija tog predsedničkog kandidata u Nišu, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devojka je trenutno u policiji gde daje izjavu.

Povređena je u predelu oka i pretpostavlja da joj je pukla arkada, dodaje se u saopštenju, uz osudu svake vrste nasilja, pogotovo prema ženama.

Policija je neposredno nakon događaja identifikovala su S.C. (1983), koji je danas oko 13 sati u Nišu udario aktivistkinju Jeremića, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija intenzivno traga za napadačem, a o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremićev tim: Naša aktivistkinja napadnuta u Nišu

Izvor: B92, 17.Mar.2017

Aktivistkinja tima Vuka Jeremića napadnuta je u Nišu dok je delila promotivni materijal, saopštio je tim ovog predsedničkog kandidata...Kako se navodi, devojka u policiji daje izjavu, a povređeno joj je oko i pretpostavlja se da joj je pukla arkada...“Tim Vuka Jeremića naoštrije osuđuje svaki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.