Napadnut pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog: Sad ću da te zakoljem, pederu

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 12:15

Napadnut pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog: "Sad ću da te zakoljem, pederu"

Boris Milićević, pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, napadnut je sinoć na Novom Beogradu.

Milićević je javnosti poznat kao LGBT aktivista i prvi javno deklarisani homoseksualac u Skupštini Srbije

Kako je naveo, njega je do tada nepoznati muškarac jurio da ga izbode nožem. Počinilac je zahvaljujući brzoj reakciji policije uhapšen vrlo brzo.

Boris Miilićević je na društvenoj mreži Tviter objavio policijski zapisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od prošle noći.

On je do detalja opisao napad koji se desio u 21:30 časova. Objasnio je da ga je muškarac gađao predmetom, uz pretnju "Sad ću da te zakoljem, pederu", kao i da je bežao od napadača. Kada je zatražio pomoć od prolaznika, oni su se, kako je opisao Boris Milićević u policiji, razbežali, a napadač je nastavio da trči za Milićevićem. On je opisao i kako napadač izgleda, što je policiji pomoglo.

"Za muško lice koje me je napalo mogu da dam opis da je starosti 60 godina, visine 185 do 190cm, mršave građe, pogrbljen, sa dužom bradom, masnom kosom i pramenovima, i pohabanom garderobom. Za nož mogu da kažem da je imao dršku crne boje i ukupna dužina noža oko 20 cm", izjavio je Milićević.

On se na Tviteru zahvalio novobeogradskoj policiji na brzom hvatanju počinioca, kao i komšijama koje su im pomogle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Milićević: Muškarac me jurio da me izbode nožem

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2021

Pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Boris Milićević saopštio je na Tviteru da ga je jedan muškarac sinoć jurio da ga izbode nožem. Milićević je zahvalio novobeogradskoj policiji na brzom hvatanju počinioca, kao i komšijama koje su im u tome pomogle.

Nastavak na N1 televizija...

Pomoćnik ministarke Čomić i gej aktivista Boris Milićević: Muškarac me jurio da me izbode nožem

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2021

Pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Boris Milićević objavio je na Tviteru da ga je jedan muškarac sinoć jurio da ga izbode nožem.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.